BAŞKANIMIZIN MESAJI

Ali Ulvi BAKIR

Değerli Üyelerimiz ve Hemşehrilerimiz,

28 Mart 2021 tarihinde Ankara Latanya Otel’de yapılan Kayseri İli Yardım Derneği Genel Kurulunda Genel Başkan olarak görevlendirildim. Üyelerimizin göstermiş olduğu teveccühe teşekkür ederim.

1947 yılından beri faaliyet gösteren, Ülkemizde benzer dernekler arasında saygın ve prestijli bir konumda bulunan ve önemli başarılar yakalayan Derneğimizde, başarıyla Genel Başkanlık yapan Sayın Ali Ulvi BAKIR’dan bu görevi devraldım. Bizden önceki dönemlerde görev alan Kurucularımıza, Genel Başkanlarımıza, Yönetim ve Denetim Kurullarımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.

Yeni dönemde görev alan Yönetim Kurulumuza, Denetim Kurulumuza, kurulacak Komisyonlarımıza ve dernek çalışma arkadaşlarımıza başarılar dilerim.

Amacımız, Kayseri İli Yardım Derneği misyonunu aynı şekilde devam ettirerek bunun yanında üretilecek yeni projelerle de üyelerimize, hemşehrilerimize, şehrimize ve ülkemize yararlı hizmetlerde bulunmaktır.

Başarılı bir hizmet dönemi geçirebilmemiz, bizlerin ortaya koyacağı çalışma enerjisi ile siz sayın üyelerimiz ve hemşehrilerimizin değerli katkılarıyla mümkün olacaktır.

Sizlere hep iyi haberler verebilmeyi ve Dünyadaki pandemiyi bir an evvel atlatmayı umarak, şahsım, Yönetim ve Denetim Kurullarımız adına teşekkürlerimi iletir, saygı ve sevgilerimi sunarım.

Eyüp Bülent GÖNCÜ
Kayseri İli Yardım Derneği