DUYURULARIMIZ

GENEL KURULA ÇAĞRI

Kayseri İli Yardım Derneği'nin olağan genel kurul toplantısı 18 Mart 2018 Pazar günü saat 11.00' de, Libya Caddesi No:34 Ahmetler/ANKARA adresindeki dernek merkezinde aşağıdaki gündemle yapılacaktır. Birinci toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı, 25 Mart 2018 pazar günü saat 11.00' de, Ankara Hotel Latanya'da ( Büklüm Sok.No:1 Kavaklıdere/ANKARA) aynı gündemle yapılacaktır.

Kayseri İli Yardım Derneği Merkez Yönetim Kurulu adına
Genel Başkan
Ali Ulvi Bakır

GÜNDEM:
1. Açılış ve yoklama.
2. Genel Kurul Divanı'nın seçimi ve saygı duruşu.
3. Yönetim Kurulu raporunun okunması ve rapor üzerinde görüşme açılması.
4. Denetim Kurulu raporunun okunması ve rapor üzerinde görüşme açılması.
5. Yönetim ve Denetim Kurulları’nın ayrı ayrı ibrası.
6. 01 Ocak 2018 – 31 Aralık 2019 dönemi tahmini bütçenin sunulması ve oylanması.
7. Eskişehir yolunda bulunan arsamıza sosyal tesis inşaatı için yönetim kuruluna verilen yetkinin devam ettirilmesi.
8. Gayrımenkullerimiz ile ilgili görüşmeler.
9. Genel Başkan ile Merkez Yönetim Kurulu, Merkez Denetim Kurulu, Disiplin Kurulu asıl ve yedek üyelerinin seçimi.
10. Dilekler ve kapanış.

KONSERE ÇAĞRI

Kayseri İli Yardım Derneği Türk Sanat Müziği Topluluğumuz, TRT Sanatçısı ve şef Vedat Kaptan Yurdakul yönetiminde 2017 ilk Konserini 14 Ocak 2017 Cumartesi günü Hacette Üniversitesi M Salonunda saat 19.30’da başlayacaktır.

Konserimizde siz değerli hemşehrilerimizi aramızda görmekten onur duyarız.

GENEL KURULA ÇAĞRI

Kayseri İli Yardım Derneği'nin olağan genel kurul toplantısı 20 Mart 2016 pazar günü saat 11.00' de, Libya Caddesi No:34 Ahmetler/ANKARA adresindeki dernek merkezinde aşağıdaki gündemle yapılacaktır.

Birinci toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı, 27 Mart 2016 pazar günü saat 11.00' de, Ankara Hotel Latanya'da (Eski Ankara Dedeman Hotel. Büklüm Sok.No:1 Kavaklıdere/ANKARA) aynı gündemle yapılacaktır.

2014 YENİ YIL KONSERİ

64 Yıl önce kurulan Kayseri İli Yardım Derneği’nin bünyesinde oluşturulan Türk Sanat Müziği Topluluğu. TRT Sanatçısı ve şef Vedat Kaptan Yurdakul yönetiminde 2014 Yeni Yıl Konserini 25 Ocak 2014 Cumartesi günü Hacette Üniversitesi M Salonunda saat 19.30’da başlayacaktır.

Konserde topluluğumuz, Şef Vedat Kaptan Yurdakul’un özenle seçtiği eserlerden oluşan bir repertuar ile sahne alacak.

ZİYARET

Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Ankara Emniyet Müdürlüğü görevine atanan hemşehrimiz Zeki Çatalkaya’yı, 28 Ekim 2011 günü ziyaret ederek tebrik ettiler.