Derneğimize Ait EN Son Duyurular

GENEL KURULA ÇAĞRI

Kayseri İli Yardım Derneği'nin olağan genel kurul toplantısı 21 Mart 2021 Pazar günü saat 11.00' de, Libya Caddesi No:34 Ahmetler/ANKARA adresindeki dernek merkezinde yapılacaktır. Birinci toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı, 28 Mart 2021 Pazar günü saat 11.00' de, Ankara Hotel Latanya'da ( Büklüm Sok.No:1 Kavaklıdere/ANKARA) aynı gündemle yapılacaktır.

DERNEĞİMİZİN KONSERİNE TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ DAVETLİDİR

Kayseri İli Yardım Derneği Türk Sanat Müziği Topluluğumuz, TRT Sanatçısı ve şef Vedat Kaptan Yurdakul yönetiminde 2017 ilk Konserini 14 Ocak 2017 Cumartesi günü Hacette Üniversitesi M Salonunda saat 19.30’da başlayacaktır.
Tüm hemşehrilerimiz davetlidir...

GENEL KURULA ÇAĞRI

Kayseri İli Yardım Derneği'nin olağan genel kurul toplantısı 20 Mart 2016 pazar günü saat 11.00' de, Libya Caddesi No:34 Ahmetler/ANKARA adresindeki dernek merkezinde aşağıdaki gündemle yapılacaktır.
Birinci toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı, 27 Mart 2016 pazar günü saat 11.00' de, Ankara Hotel Latanya'da (Eski Ankara Dedeman Hotel. Büklüm Sok.No:1 Kavaklıdere/ANKARA) aynı gündemle yapılacaktır.

YENİYIL KONSERİ

66 Yıl önce kurulan Kayseri İli Yardım Derneği’nin bünyesinde oluşturulan Türk Sanat Müziği Topluluğu. TRT Sanatçısı ve şef Vedat Kaptan Yurdakul yönetiminde 2016 Yeni Yıl Konserini 25 Ocak 2016 günü Hacette Üniversitesi M Salonunda saat 19.30’da başlayacaktır.
Konserde topluluğumuz, Şef Vedat Kaptan Yurdakul’un özenle seçtiği eserlerden oluşan bir repertuar ile sahne alacaktır.