YÖNETİM KURULUMUZ

Kayseri İli Yardım Derneği Genel Merkezi

EYÜP BÜLENT GÖNCÜ

Genel Başkan
"1956 yılında İstanbul’da doğdum. Ankara, Kavaklıdere İlkokulu, Mimar Kemal Ortaokulu, Çankaya Lisesinde okudum. Ankara İktisadi Ticari İlimler Akademisi İşletme Pazarlama Bölümünü 1979 yılında bitirdim. A.İ.T.İ.A’da İşletme Pazarlama Masterı (MBA) yaptım. 1976-1991 yılları arasında Hema Traktör, Hema Dişli ve Hema Elektronik’te üst yönetim kademelerinde çalıştım. Halen 1991 yılında kurmuş olduğum firmam Talent Granit Mermer Sanayi ve Ticaret Limited Şirketinde doğal taşlar ve inşaat malzemelerinin satış, uygulama faaliyetlerine devam ediyorum. Kayseri İli Yardım Derneği Üyeliği, Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyeliği, Ankara Atlıspor Kulübü Üyeliklerim bulunuyor. Evliyim"

GÖKTEN KOÇOĞLU

Genel Başkan Yardımcısı
"1956 Ankara doğumluyum. Gesi, Darsıyak’lıyım. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Oltu, Yerköy, Elazığ ve Konya Asliye Ceza Mahkemesi Hâkimliği, Konya Adli Yargı Komisyon Başkanlığı görevlerinde bulundum. 2005 yılında Ankara iline tayin oldum. Kurucusu olduğum 2. Çocuk Mahkemesi Hâkimliği görevini uzun yıllar ifa ettim. Çocuk Koruma Kanununun uygulanmasına ilişkin yönetmeliklerin, suça karışan çocukların Ceza Ehliyeti Rehberi’nin, Ülkemize Refakatsiz Gelen Çocukların Korunmasına İlişkin El Kitapçığının hazırlanmasına katkı verdim. 2015 yılında TBMM’de kurulan Çocukların İstismarının Önlenmesi Komisyonunda görev aldım. Meslektaşım ve köylüm Mustafa Koçoğlu ile evliyim. İki evladımız ve üç torunumuz var"

DOĞAN BULGUN

Genel Sekreter
"1945’te Kayseri’de doğdum. Sümer İlkokulu ve Kayseri Lisesini bitirdim. Üniversite eğitimine Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde başladım. 1971’de Başkent Gazetecilik Özel Yüksek Okulu’ndan mezun oldum. Kayseri Orta Anadolu Bez Fabrikası ve Kayseri Şeker Fabrikasında çalıştım. Gazetecilik mesleğine 1967 yılında Tasvir Gazetesinde başladım. Politika Dergisi, Adalet ve Ankara Ekspres gazetelerinde görev yaptım. Askerliğimi tamamladıktan sonra 1974’te Hürriyet Gazetesine girdim. Ankara Ekspres ve Güneş Gazetesinde çalıştıktan sonra 1991’de aktif gazetecilik yaşamını noktaladım. 1980- 1989 yılları arasında dokuz kez “Yılın Gazetecisi Ödülü” aldım. Gazi Üniversitesi ve Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültelerinde ders verdim. Gazeteciler Cemiyeti, Türkiye Spor Yazarları Derneği, Gazi İletişimliler Derneği, Kayseri İli Yardım Derneği, Engürü Türk Müziği Derneği üyesiyim. Evliyim. Bir kızım var"

AHMET BÜLENT BALCIOĞLU

Genel Mali Sekreter
"1963 yılında Kayseri’de doğdum. İlk, Orta, Lise, Üniversite öğretim hayatımı Kayseri’de tamamladım. Kayseri Lisesi ve Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldum. Bir süre Kayseri’de ticaret yaptıktan sonra Ankara’da 10 yıl kadar Hattat grubunda profesyonel yönetici olarak çalıştım. 12 yıldır kendi şirketimde ticaret yapmaktayım."

DR. METİN DEMİRSOY

(Genel Sekreter Yardımcısı)
"Ankara’da 1981 yılında doğdum. Abdi İpekçi İlköğretim Okulu ile Gazi Çiftliği Lisesinde ilk, orta ve lise tahsilimi tamamladım. Hacettepe Üniversitesi İstatistik bölümünü 2004 yılında tamamladım. Vatani görevimi 2007 yılında Bitlis’de yerine getirdim. 2012 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünde ikinci üniversite eğitimini tamamladım. Yüksek Lisans derecesini Gazi Üniversitesi Yönetim Organizasyon Bilim Dalından, Doktora derecesini Gazi Üniversitesi İşletme Ana Bilim Dalından aldım. 2004-2007 yılları arasında Türkiye İstatistik Kurumu, 2008-2012 yılları arasında Mesleki Yeterlilik Kurumunda farklı pozisyonlarda çalıştım. 2013 yılından beri TÜBİTAK’ta görev yapıyorum. Birçok sivil toplum kuruluşunda aktif olarak yer aldım. Evli ve üç çocuk sahibiyim"

ŞEMS RABİA TURGUT

Merkez Yönetim Kurulu Üyesi
"Kayseri ili Yeşilhisar ilçesinde 1957 yılında doğdum. Ankara Maltepe İlkokulu, Namık Kemal Ortaokulu ve Kayseri Lisesi mezunuyum. Erciyes Üniversitesi Meslek Yüksekokulu mezunuyum. Halen AÖF İşletme Fakültesi 4. sınıf öğrencisiyim.1979 yılında Bağ-Kur Genel Müdürlüğünde teknik eleman olarak göreve başladım. İnşaat Emlak Daire Başkanlığında Şef olarak görev yaparken 20 yıllık hizmet sonrası emekli oldum. Babama ait Anadolu Sigorta Acenteliğinin başına geçtim. Halen devam etmekteyim. Bir oğlum ve bir torunum var."

KURTULUŞ İNANILIR

Merkez Yönetim Kurulu Üyesi
"1944 yılında Kayseri’de doğdum. Kayseri Lisesi’ni bitirdikten sonra, Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Ekonomi ve Maliye İşletmecilik bölümünden mezun oldum. 1966 yılında Dedeman Topluluğu bünyesinde göreve başladım. Topluluk içinde çeşitli yöneticilik görevlerini yürüttükten sonra Dedeman Holding A.Ş. ve bağlı kuruluşlarda uzun yıllar Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundum. 1991 yılında Yeminli Mali Müşavirlik ruhsatını aldım. Ankara Skal Club, Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği üyesiyim. Kayseri İli Yardım Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği ve Umut Vakfı Mütevelli Heyeti üyeliği görevlerini halen sürdürüyorum."

SUNULLAH SALIRLI

Merkez Yönetim Kurulu Üyesi
"1980 yılında TED Ankara Koleji'nden mezun oldum. Üniversite eğitimimi 1986 yılında ODTÜ Makine Mühendisliği Bölümü'nde tamamladım. 1984 yılından bu yana HEMA Şirketler Grubu'nun Ankara Bölge Bayii olarak ticaret yapıyorum. Ayrıca, ortağı bulunduğum inşaat şirketinde yönetici olarak görev ifa ediyorum. Evli ve iki çocuk babasıyım."

OSMAN ERDEMCİ

Merkez Yönetim Kurulu Üyesi
"1968 yılında Kayseri’de doğdum. 1986 yılında Ankara Kolejinden mezun oldum. 1991 yılında Gazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldum. Daha sonra muhtelif şirketlerde İnşaat Mühendisi olarak çalıştım. 2004 yılından itibaren de kendi işimi yapıyorum. Hâlihazırda Mersin Yat Limanı İşletmeleri A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Torosgaz Isparta Burdur Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürüyorum. Evli ve iki çocuk babasıyım"

MUSTAFA KEMAL AKMERMER

Merkez Yönetim Kurulu Üyesi
"Kayseri’de 1960 yılında doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Sümer İlkokulu ve Ortaokulunda tamamladım. 1974’te Ankara’ya taşındık. Lise öğrenimimi o yıl karma lise olan Ankara Kız Lisesinde tamamladım. Üniversite eğitimimi Gazi Üniversitesi İşletme- Muhasebe bölümünde tamamladım. Ticari hayatıma babamla beraber 1979’da Demirciler Sitesinde başladım. Zırhlı birliklerde kısa dönem askerlikten sonra İskenderun’a giderek orada 12 yıl iş yaptım. 2000 yılından beri Ostim’de Demir Çelik ürünleri ticareti faaliyetinde bulunmaktayım. 2017 yılında oğlumla beraber Başkent Organize Sanayi Bölgesinde spiral kaynaklı boru üretimine başladık. 20’ye yakın ülkeye ihracat yapmaktayız. AKL mezunlar Derneği, Dempa Sanayi Sitesi ve YİSAD Yönetim Kurulu üyesiyim. Evliyim"

FERHAT AZNEVİ

Merkez Yönetim Kurulu Üyesi
"Kayseri’de doğdum. Gesi’nin Nize Köyü’ndenim. Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Avrupa Birliği alanında, Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde master yaptım. Ankara Üniversitesi Bankacılık ve Ticaret Hukuku Araştırma Enstitüsü’nde, Ticaret Hukuku üzerine lisansüstü eğitim aldım. Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Dairesi Başkanlığı nezdinde Ticaret ve Bankacılık dallarında akredite eğitmenim. Aynı zamanda uzman arabulucu ve Türk Patent Enstitüsü nezdinde Marka/Patent vekiliyim. Ulusal Bir Bankanın Hukuk Müşavirliğinde, Kayseri Bölge Hukuk Birimi’nin yöneticisi olarak görev yaptım. Görevime halen Ankara’da devam ediyorum. Bankacılık ve finans işkolunda örgütlü sendika şube yönetim kurullarında, eğitim ve örgütlenme sekreterliği ile şube sekreterliklerini yürüttüm. Ankara Barosu üyesiyim. Ulusal/uluslararası hukuk alanlarında yayımlanmış kitap ve makalelerim bulunmaktadır. Evliyim. Hüsnü Altay ve Asya isimli iki çocuğum var."

ÖMER KEDİCİ

Denetim Kurulu Başkanı
"Kayseri’de 1950 yılında doğdum. Ahmet Paşa İlkokulu, Sümer Ortaokulu, Kayseri Lisesini bitirdim. 1974 yılında Ankara Üniversitesi Fizik Yüksek Mühendisliği bölümünden mezun oldum. 1974-1989 yılları arasında Etibank Genel Müdürlüğü, 1989-2008 yılları arasında Enerji Bakanlığı Elektrik İşleri Etüt İdaresi Genel Müdürlüğünde çalıştım. Kamudan emekli olduktan sonra 2008- 2016 yılları arasında özel sektörde enerji verimliliği üzerine çalıştım. İki çocuk, bir torun sahibiyim"

İBRAHİM SAMİ EREL