: Derneğimizin Gerçekleştirdiği En Son Etkinlikler

2011 Yaz Konseri

Konser Yeri: Hacettepe Üniversitesi Kültür Merkezi

Derneğimizin TSM Topluluğu, Şef Vedat Kaptan Yurdakul yönetiminde gerçekleştirdiği 14. dönem “2011 Yaz Konseri” 03/05/2011tarihinde Hacettepe Üniversitesi Kültür Merkezi M Salonu’nda (Sıhhiye / Ankara ) yapıldı.

2011 Yeni Yıl Konseri

Konser Yeri: Hacettepe Üniversitesi Kültür Merkezi

Kayseri İli Yardım Derneği Türk Sanat Müziği Topluluğu 2011 Yeni Tıl konserini Şef Vedat Kaplan YURDAKUL yönetiminde gerçekleştirmiştir.

2010 Yaz Konseri

Konser Yeri: Hacettepe Üniversitesi Kültür Merkezi

Türk Sanat Müziği Topluluğu 2010 Yaz Konseri’ni 03 Haziran 2010 günü Hacettepe Üniversitesi M Salonu’nda verdi. Şef  Vedat Kaptan Yurdakul yönetimindeki koromuz müziğimizin seçkin örneklerinden oluşan bir repertuar sundu.

Kayseri İli Yardım Derneği TSM Topluluğu Konseri

Konser Yeri: Hacettepe Üniversitesi Kültür Merkezi

Kayseri İli Yardım Derneği TSM korosu 11. konserini verdi. 2004 yılının Ekim ayında kurulan derneğimiz TSM Topluluğu 11. konserini 30 Ocak 2010 Cumartesi günü Hacettepe Üniversitesi M. Salonu’nda verdi.

Ana Sayfa / Hakkımızda / Duyurularımız / Etkinlikler / İletişim

2016 / Tüm Hakları Kayseri İli Yardım Derneği'ne aittir.